Ricoh IM serie

A4 A3
Prijs € 1.990,00 Lease p.m. € 35,00

De nieuwe generatie A4 | A3 zwart/wit kantoorprinters 
Een hoge productiviteit en kwaliteit waarop u kunt vertrouwen maken het verschil in drukke werkomgevingen. Of u nu documenten verwerkt of presentaties maakt. De Ricoh IM serie is tot in detail ontworpen om u in elk stadium van dienst te zijn. Van geruisloos opstarten tot aan het eenvoudig te personaliseren, intuïtieve bedieningspaneel tot aan de hybride finisher en meerdere vouwopties. Dit milieuvriendelijke model biedt u smart bediening binnen handbereik, zodat u verschillende mogelijkheden heeft om aantrekkelijke, professioneel uitziende documenten te maken.

Onder deze zwart/wit serie vallen de volgende Ricoh modellen: IM2500, IM3000, IM3500, IM4000, IM5000 en IM6000. De eerste twee cijfers staan hierbij voor de afdruksnelheid per minuut. De Ricoh IM serie stond voorheen bekend als de Ricoh 55 serie.

Kenmerken

  • Leverbaar in snelheden van 25 tot 60 pagina’s per minuut (zwart/wit)
  • Printen, kopiëren & scannen (faxen optioneel) 
  • 1.200 x 1.200 DPI 
  • Scannen tot 110 afb. p. min enkelzijdig | 180 afb. p. min dubbelzijdig (A versie) 
  • Intelligent 10,1 inch smart operation panel
  • AirPrint (afdrukken vanaf mobiel en tablet) 
  • Goedkoop in gebruik (gegarandeerd de laagste prijs per afdruk)

Deze printer is 100% compatibel met slimme software oplossingen

Het Smart Operation Panel van de Ricoh IM serie brengt uitzonderlijke functies naar drukke werkplekken en kantoren. Het handige, intuïtieve 10,1 inch touchscreen bespaart tijd en versnelt workflows. Dit betrouwbare apparaat werkt geruisloos, wat voor minder afleiding op de werkvloer en lagere stressniveaus zorgt. Daarnaast beschikt dit model over een krachtige Intel-processor om uw productiviteit te verhogen. Er zijn tevens verschillende afwerkopties beschikbaar om uw creativiteit te ondersteunen, waaronder de hybride finisher voor 1000 vellen. De optionele interne vouweenheid biedt daarnaast nog meer mogelijkheden om een onvergetelijke indruk tijdens presentaties te maken, met een Z-vouw, halve vouw en drie vouwen naar binnen en buiten.

Spreek een adviseur en ontvang een offerte binnen een dag.

Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag uitgebreid over de mogelijkheden van de Ricoh IM serie.

Het beste prijsvoorstel ontvangen voor
Ricoh IM serie

Hiermee gaat u akkoord met onze privacyverklaring