Waarom business partner worden van Green Nederland?

Bijna elk kantoor heeft een kantoorprinter of multifunctional nodig. Zo ook het kantoor waaraan u uw diensten verleent. Zelf kunt u dit vraagstuk vaak niet invullen of er is te weinig kennis om dit te doen. Tóch is er een manier waarop u uw klanten hiermee van dienst kan zijn: als business partner van Green Nederland.

Wees van extra waarde voor uw klanten
Met Green Nederland als business partner kunt u van extra waarde zijn voor uw klanten, zonder dat u hiervoor zelf deze kennis in huis hoeft te hebben. Wij ontzorgen volledig in het gehele traject van offerte tot levering.

Het enige wat u hoeft te doen is ons te koppelen aan uw klant die opzoek is naar een printoplossing en u ontvangt een passende marge. De verstrekte informatie blijft vertrouwelijk en het contact met de klant loopt via u.

Wilt u dit traject zelf met uw klant doorlopen? Dan bieden we waar nodig de gewenste ondersteuning, zoals het opstellen van de offerte.

ICT bedrijven
Vooral voor ICT bedrijven is dit een interessante optie. Bent of kent u een ICT bedrijf? Dan is deze optie wellicht extra interessant. Zij voorzien hun klanten namelijk in computers, netwerken en informatiesystemen. Printers en multifunctionals passen mooi in dit rijtje en zullen ook bij uw klant nodig zijn. Zonde als u deze behoefte niet zou vervullen!

Daarom hebben we al meerdere ICT bedrijven als partner, die hun klanten nu nog beter van dienst zijn met een totaalpakket, zonder dat zij de expertise over kantoorprinters in huis hebben.

De voordelen op een rij:

  • Ricoh & Konica Minolta machines direct uit voorraad leverbaar
  • Gereviseerde printers met ons eigen Green Quality Label™
  • Altijd uw gekozen printer op voorraad
  • Flexibele contracten voor uw klant
  • Interessante beloningsstructuur


Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Hiermee gaat u akkoord met onze privacyverklaring