Word jij onderdeel van het Green team?

Green Nederland is dé verkoper en verhuurder van kantoorprinters, kopieerapparaten, en multifunctionals sinds 1986. We staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie met het oog op groen. De wensen en eisen van de klant staan centraal, dat betekent dat wij machines compleet op maat leveren. 

Omdat Green Nederland blijft groeien, zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die samen met ons klaar staan voor onze klanten én zichzelf willen overtreffen.

Wil jij ook onderdeel van team Green worden? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures:

Field Service Engineer (copiers & printers)

Green Nederland is per direct op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke Field Service Engineer. Als Field Service Engineer zorg je voor het onderhoud en de reparaties van onze producten bij klanten én sta je voor hen klaar wanneer nodig in de regio Roosendaal. We proberen indien mogelijk altijd dezelfde service engineer bij dezelfde klanten in te zetten, zodat je een goede werkrelatie op kunt bouwen. Zo ken je als service engineer de specifieke gebruikssituatie en kun je de gebruiker adviseren over het gebruik van de machine, de mogelijkheden en de eventueel te gebruiken materialen.

Revisie monteur (copiers & printers)

Green Nederland is per direct op zoek naar een gemotiveerde fulltime revisie monteur voor de binnendienst.

Als revisie monteur geef jij gebruikte kopieerapparaten, printers (multifunctionals) een tweede leven. Door middel van duidelijke revisie procedures, (zoals vervanging van onderdelen, reiniging, kwaliteitscontroles en de juiste in- en afstellingen) zorg je dat de apparaten weer als nieuw functioneren. 

Bij Green Nederland schenken we veel aandacht aan een goede werking van onze machines. Om uiteindelijk zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen werken krijg je uiteraard een goede training.