Word jij onderdeel van het Green team?

Green Nederland is dé verkoper en verhuurder van kantoorprinters, kopieerapparaten, en multifunctionals sinds 1986. We staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie met het oog op groen. De wensen en eisen van de klant staan centraal, dat betekent dat wij machines compleet op maat leveren. 

Omdat Green Nederland blijft groeien, zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die samen met ons klaar staan voor onze klanten én zichzelf willen overtreffen.

Wil jij ook onderdeel van team Green worden? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures:

Vacature Printer Monteur
Printer Monteur

Green Nederland is vanwege uitbreiding per direct op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke Printer Monteurs. Als Printer Monteur zorg je voor het onderhoud en de reparaties van onze producten bij klanten én sta je voor hen klaar wanneer nodig in de regio Utrecht. We proberen indien mogelijk altijd dezelfde service engineer bij dezelfde klanten in te zetten, zodat je een goede werkrelatie op kunt bouwen. Zo ken je als Printer Monteur de specifieke gebruikssituatie en kun je de gebruiker adviseren over het gebruik van de machine, de mogelijkheden en de eventueel te gebruiken materialen.