Word jij onderdeel van het Green team?

Green Nederland is dé verkoper en verhuurder van kantoorprinters, kopieerapparaten, en multifunctionals sinds 1986. We staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie met het oog op groen. De wensen en eisen van de klant staan centraal, dat betekent dat wij machines compleet op maat leveren. 

Omdat Green Nederland blijft groeien, zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die samen met ons klaar staan voor onze klanten én zichzelf willen overtreffen.

Wil jij ook onderdeel van team Green worden? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures:

Vacature chauffeur transport
Chauffeur transport

Green Nederland is vanwege uitbreiding per direct op zoek naar een gemotiveerde Chauffeur Transport. Als Chauffeur Transport lever je kopieerapparaten, printers (multifunctionals) bij onze klanten. Indien gewenst weet jij deze multifunctionals ook nog eens volledig te installeren. We beschikken over grote bussen met een laadklep en traplopers om de machines netjes op de gewenste plek neer te kunnen zetten. Uiteraard krijg je een goede training over de installatie om je functie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.


Vacature Field Service Engineer
Field Service Engineer (copiers & printers)

Green Nederland is vanwege uitbreiding per direct op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke Field Service Engineers. Als Field Service Engineer zorg je voor het onderhoud en de reparaties van onze producten bij klanten én sta je voor hen klaar wanneer nodig in de regio Utrecht. We proberen indien mogelijk altijd dezelfde service engineer bij dezelfde klanten in te zetten, zodat je een goede werkrelatie op kunt bouwen. Zo ken je als service engineer de specifieke gebruikssituatie en kun je de gebruiker adviseren over het gebruik van de machine, de mogelijkheden en de eventueel te gebruiken materialen.