Welkom bij Green Nederland

Dé verkoper en verhuurder van kantoorprinters, kopieerapparaten, en multifunctionals sinds 1986.

Green Nederland staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie met het oog op groen. De wensen en eisen van de klant staan centraal en daarom leveren wij machines op maat.

Om u de voordeligste machines te kunnen bieden importeren we de beste printers zelf. Hierdoor ervaart u ook het voordeel van onze korte levertijd en heeft u uw machine vaak al binnen één dag binnen, geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Liever een printer huren? Ervaar het gemak van onze flexibele contracten. 

Neem een kijkje binnen

Razendsnelle service in de hele Benelux 

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in de Benelux, onze servicemonteurs staan voor u klaar. Uw melding krijgt altijd de hoogste prioriteit en wordt meteen verwerkt in ons plansysteem. Onze planners staan direct in contact met de monteurs van de buitendienst, die ieder een eigen regio bedienen. Hierdoor zijn we in staat een standaard responstijd van 8 werkuren te bieden, één van de snelste van het land. Bent u gevestigd in Limburg? Dan kunnen wij u al binnen 4 werkuren van dienst zijn.

Zo streven we ernaar om elke storing zo snel mogelijk te verhelpen, het liefst nog iets sneller dan de vorige. De garantie dat u zo optimaal en effectief mogelijk gebruik kunt maken van uw printer, dat is Green.