Welkom bij Green Nederland

Dé verkoper en verhuurder van kantoorprinters, kopieerapparaten, en multifunctionals sinds 1986.

Green Nederland staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie met het oog op groen. De wensen en eisen van de klant staan centraal en daarom leveren wij machines op maat.

Om u de voordeligste machines te kunnen bieden importeren we de beste printers zelf. Hierdoor ervaart u ook het voordeel van onze korte levertijd en heeft u uw machine vaak al binnen één dag binnen, geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Liever een printer huren? Ervaar het gemak van onze flexibele contracten. 

Neem een kijkje binnen

Razendsnelle service in de hele Benelux 

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in de Benelux, onze servicemonteurs staan voor u klaar. Uw melding krijgt altijd de hoogste prioriteit en wordt meteen verwerkt in ons plansysteem. Onze planners staan direct in contact met de monteurs van de buitendienst, die ieder een eigen regio bedienen. Hierdoor zijn we in staat een standaard responstijd van 8 werkuren te bieden, één van de snelste van het land. Bent u gevestigd in Limburg? Dan kunnen wij u al binnen 4 werkuren van dienst zijn.

Zo streven we ernaar om elke storing zo snel mogelijk te verhelpen, het liefst nog iets sneller dan de vorige. De garantie dat u zo optimaal en effectief mogelijk gebruik kunt maken van uw printer, dat is Green.

Green Nederland is trotse sponsor van:

Premium partnerschap Konica Minolta: Bluekonic is een feit

In 2021 is Green Nederland met trots een nieuwe samenwerking aangegaan, zodat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn. Door ons premium partnerschap met Konica Minolta breiden we ons assortiment uit onder de naam Bluekonic. Hier vindt u onder andere production printing machines van topkwaliteit. 

Speelt grafisch werk een belangrijke rol binnen uw organisatie en bent u op zoek naar de meest hoogwaardige printoplossing die er op de markt te verkrijgen is? Dan kiest u voor een kantoorprinter van Konica Minolta. 

Door deze uitbreiding bieden we u betaalbare A-kwaliteit kantoorprinters van Ricoh, onze eigen duurzame Green Label™ machines én high-end oplossingen van Konica Minolta. Zo vindt u altijd de kantoorprinter die aan uw wensen voldoet.