De nieuwe Bizhub i-series van Konica Minolta beschikbaar bij Green Nederland!

Sinds begin april zijn de nieuwe modellen Konica Minolta uit de Bizhub i-serie beschikbaar. Deze nieuwe modellen zijn nog beter, efficiënter en hebben nog meer mogelijkheden! 


Verbeterde beveiliging

De nieuwe Bizhub i-serie van Konica Minolta biedt extra bescherming tegen schadelijke activiteiten dankzij een geavanceerde firmware-upgrade. Deze upgrade zorgt voor een betere zichtbaarheid en informatie over beveiligingskwesties binnen de organisatie. Hierdoor worden dreigingen sneller gedetecteerd.  

Met de nieuwe functie Verificatieaanvaldetectie is het mogelijk om ongeoorloofde toegang vanuit krachtige cyberaanvallen, hacks van wachtwoorden en infiltratie vanuit andere apparaten te blokkeren.


Verhoogd gebruiksgemak 

Elk nieuw model van de Bizhub i-serie is vanaf nu voorzien van een verbeterde en intuïtievere gebruikersinterface. Net als op smartphones kunnen applicaties nu per thema of gebruiksfrequentie in mappen worden geplaatst door ze te verslepen, wat vooral handig is bij veelgebruikte applicaties. Daarnaast zijn populaire functies die eerder via de Marketplace moesten worden geïnstalleerd nu standaard beschikbaar! 

Gebruikt u Microsoft Azure (Microsoft Entra ID) of Google Workspace? Dan is het aanmelden op deze nieuwe Konica Minolta modellen ook een stuk eenvoudiger. De apparaten ondersteunen bovendien SSO (Single Sign-On), wat de toegang tot bestanden en mappen makkelijker maakt.  

Ontdek onze nieuwe printers in de Bizhub i-series

A3 kleur/A4 kleur:  


A4 kleur: 


Vragen over onze nieuwe Konica Minolta modellen en benieuwd welke het meest geschikt is voor u? Neem contact met ons op! 

Ook interessant