Geef uw kantoor een unieke uitstraling met een custom printer van Green Nederland

Heeft u ooit nagedacht over een printer die niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens fantastisch uitziet? Wij wel! Bij Green Nederland bieden we nu een custom printer aan, speciaal ontworpen om volledig in lijn te zijn met de huisstijl van uw organisatie.


Waarom kiezen voor een custom kantoorprinter?

Een custom kantoorprinter gaat verder dan alleen esthetiek. Een op maat gemaakte kantoorprinter is een geweldige manier om uw merkidentiteit door te trekken in elk aspect van uw bedrijf. Bovendien kunnen we onze printers aanpassen aan uw specifieke wensen en eisen, zodat ze niet alleen in lijn zijn met uw huisstijl, maar ook functioneel perfect zijn voor uw werkomgeving.


Hoe werkt het?

In een paar stappen transformeren we een standaard printer in een uniek item dat helemaal bij uw bedrijf past:

  1. U kiest een printermodel uit de Ricoh IMC**10 lijn.

  2. We werken samen met u om het design af te stemmen op uw huisstijl. Denk aan kleuren, logo's en andere unieke kenmerken.

  3. Vervolgens gaan wij aan de slag om de kantoorprinter om te toveren tot een prachtig, uniek item.

  4. We zorgen ervoor dat uw custom printer klaar is voor gebruik en op de juiste plek staat in uw kantoor.


Een uniek project voor Mercedes-Benz

Een recent voorbeeld van ons werk is een custom made printer voor Mercedes-Benz. Deze kantoorprinter is uitgevoerd in hun iconische zilveren metallic lak en voorzien van het bekende Mercedes-Benz-embleem in stijlvol zwart. Niet alleen is deze machine een technisch hoogstandje, maar ook een echte blikvanger die perfect past in het luxe kantoorinterieur. 

Ricoh printer Custom made bedrijfsprinter kopen

Uw kantoor ook voorzien van een unieke printer? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een custom-made printer van Green Nederland!



Ook interessant