Koop een printer, plant een boom

Bij Green draait het niet alleen om printers. We geven namelijk ook heel veel om de natuur en het milieu. Daarom zijn we altijd zoekende naar hoe we onze ecologische voetafdruk kunnen verkleinen en we ons steentje kunnen bijdragen aan een beter klimaat.

Onze refurbished printers brengen ons al dichterbij deze mooie doelen. Zo dragen ze bij aan de vermindering van CO2-uitstoot, maar zou het niet mooi zijn als we ook met de verkoop van nieuwe printers een extra stap zetten in de groene richting? 

Met trots presenteren wij u daarom onze nieuwe bomenplant actie!

Bij Green compenseren we graag CO2-uitstoot 

Met de actie planten we, samen met u, een heel bos aan bomen! Voor elke refurbished printer die we verkopen, planten we één boom. Voor elke nieuwe printer die we verkopen, planten we zelfs twee bomen. Bomen reinigen de lucht, zorgen voor zuurstof én bestrijden de klimaatverandering. Dit vinden wij enorm belangrijk bij Green! 

Een gloednieuwe printer is superfijn, maar zorgt helaas wel voor meer CO2-uitstoot. Daar steken we graag een stokje voor! Door het planten van één boom compenseren we jaarlijks al gemiddeld 22 kg aan CO2. Dus met elke printer die u koopt bij Green, draagt u bij aan een groene wereld. Om deze actie mogelijk te maken, schakelden we een nieuwe partner in: Trees for All. Net als Green Nederland streven zij naar een groene en gezonde aarde door de compensatie van CO2-uitstoot.

Over Trees for All

Bomen zijn hét medicijn tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert op deze manier CO2-uitstoot. Hun missie is om wereldwijd nieuwe bebossing en bestaande bossen te herstellen. Dit doen zij altijd via duurzame projecten. Zo dragen ze bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking. Er zijn al meer dan 5 miljoen bomen en struiken geplant!


Ook interessant