Leveringsproblemen door tekort aan chips? Niet bij onze Green printers!

Waar komen de problemen vandaan?

Momenteel speelt er veel in de wereld op technisch gebied. Zo is er een wereldwijd tekort aan grondstoffen en microchips. Ook beperkt Covid-19 de productiecapaciteit, doordat verschillende fabrieken zijn gesloten. 

Daarnaast blijft ook de toeleveringsketen dit jaar kampen met logistieke problemen. Dit komt onder meer door het tekort aan halfgeleiders (chips), overvolle havens én de nasleep van de blokkering van het Suezkanaal. Bedrijven over de hele wereld krijgen hun logistieke achterstanden voorlopig niet weggewerkt en voor containers moet diep in de buidel getast worden. 

Ook in de printer branche merken we de gevolgen van deze ontwikkelingen, onder andere door prijsverhogingen en printers die sinds april dit jaar niet of moeilijk te verkrijgen zijn.

U kunt nog steeds op ons vertrouwen (ook in deze tijd!)

Green Nederland zou Green niet zijn als we er niet alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zorgen al jaren voor een grote voorraad van nieuwe en gereviseerde machines. Zo hebben wij constant meer dan honderdvijftig machines op voorraad. Door tijdig te anticiperen in dit soort situaties laten wij u óók in deze onrustige tijd niet in de steek.

Gereviseerde printers extra interessant

Heeft u wel eens gedacht aan een gereviseerde printer? Juist nu zijn deze extra interessant! Onze Green printers zijn namelijk 100% duurzaam en hoeven niet opnieuw geproduceerd te worden. Daardoor is er van leveringsproblemen geen sprake én helpt u het milieu ook meteen een handje. Dat is de groene gedachte van Green. En wist u dat u dezelfde garantie krijgt op de refurbished machines als bij een nieuwe machine? Daarnaast is het prijskaartje ook een stuk voordeliger… Go Green!Ook interessant