Ricoh IM C2000 vs Ricoh IM C3000; wat zijn de verschillen?

Wilt u een bedrijfsprinter kopen of leasen? Wij hebben ruime keuze aan Ricoh printers en kopieerapparaten. Zo is er altijd een apparaat dat bij uw bedrijf past.

We begrijpen dat u met al die keuzes misschien door de bomen het bos niet meer ziet (en dan hebben we het niet over de bomen van onze Bomenplantactie). Geen probleem! U kunt altijd contact opnemen met één van onze experts die u graag verder helpt.

Om u toch een beetje op weg te helpen vergelijken we twee van onze populaire kantoorprinters; de Ricoh IM C2000 en de Ricoh IM C3000

Op het eerste gezicht lijkt er niet heel veel verschil te zitten tussen deze multifunctionals. Deze nieuwe generatie kantoorprinters drukken af, kopiëren en scannen (faxen kan ook nog optioneel). Daarnaast zijn ze beide voorzien van een Smart Operation Panel met touchscreen die aangaat wanneer u in de buurt van het apparaat komt. Dat bespaart weer tijd! Ook kunt u met allebei de printers afdrukken maken vanaf uw mobiel of tablet met AirPrint.

Met de kwaliteit van deze printers zit het dus wel goed. Maar wat zijn dan de belangrijkste verschillen tussen de Ricoh IM C2000 en de Ricoh IM C3000? 

Met de Ricoh IM C3000 kunt u tot 30 pagina's per minuut printen, waar dit bij de Ricoh IM C2000 20 pagina’s zijn. Als u vaak veel prints moet maken bent u dus sneller klaar met de C3000. Deze printer is ook zeer geschikt voor het maken van opvallend marketingmateriaal, zoals brochures, tijdschriften en banners. Het gemiddelde stroomverbruik ligt wel wat hoger bij de Ricoh IM C3000, dit is 1,2 kWh. Terwijl dit bij de Ricoh IM C2000 0,7 kWh is.

Met beide multifunctionals haalt u de beste afdrukkwaliteit van het moment in huis, dus uw keuze hangt helemaal af van wat u belangrijk vind! Twijfelt u nog tussen twee andere kantoorprinters? Neem dan gerust contact met ons op.

Ook interessant